maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Enpä ole tänne kirjoitellut taas hetkeen. Nyt päätin skarpata ja ajattelin alkaa bloggailla ajoittain puhelimella. Saan kuitenkin ihan ok kuvia ulkona, joten voin niitä julkaista suoraan tänne. Mikä siinä on, että ulkokuvat onnistuvat todella hyvin, mutta sisällä otetut ovat aivan kamalia?

No, mitäs meille kuuluu? Punkkeja olen tähän mennessä irrottanut kaksi ja muutama on napattu turkista. Tosin pyrimme käyttämään Symppis-sprayta, jonka vaikutusaika on noin 6 tuntia. Sprayta käytettäessä yksikään punkki ei ole turkissa juossut eikä iholle asti kiinnittynyt! Ja eikös käynyt niin, ettei pariin päivään tullut sprayta käytettyä syystä jos toisesta, joten tuore punkki löytyi juuri kiinnittyneenä iholta. Murrr että ne on kamalia!!

Kuvia on muutamia. Harmi, etten osaa tällä mobiiliversiolla niitä sijoittaa järkevästi tekstin sekaan. Noh ehkä tärkeintä on että kuvia löytyy.

Ollaan tavattu paljon koiria, niin pentuja kuin aikuisiakin. Viimeksi oltiin pentutreffeillä lauantaina. Otettiin alkuun kontaktitreeniä ja sitten pennut saivat leikkiä. Oltiin lähellä metsänreunaa ja voin kertoa,  että Ruskalla OLI valkoiset tassut :-D pentu pääsi suihkuun heti, kun päästiin takaisin kotiin.

Eilen aussiepennun omistaja laittoi viestiä, josko oltaisiin kotona, että pennut pääsisivät leikkimään. Onneksi oltiin kotona. Nähtiin taas pitkästä aikaa. Aussie oli kasvanut ihan hirmuisesti ja oli jo Ruskaa kookkaampi! Muistutuksena, että Ruska on pari viikkoa vanhempi :-D

Tällä viikolla olisi pennun toisen matokuurin aika ja parin viikon päästä seuraava rokotusaika. Rokotusaika on jo varattu. Sitten päästäänkin työkavereiden ja heidän koiriensa kanssa koirapuistoon!

Ansakin on alkanut rentoutua sen verran, että alkaa leikkiä. Leikkii jopa Ruskan leluilla ja ihmettelee luita. Ansan mielipuuhaa on piiloutua kassiin ja kurkkia sieltä, mitä oikein tapahtuu.

Ruskan kanssa rentoutumisharjoitukset vaativat erityistä panostusta. Pentu ei millään malttaisi pysyä paikallaan eikä pysty rauhoittumaan, jos on meno päällä. Tarvitseekin tähän paneutua ja harjoitella oikein kunnolla. Tuo kun tuntuu kuitenkin nopeasti ymmärtävän, mitä haluan sen tekevän. Kontaktiharjoitukset sujuvat jo todella hyvin.

Tällä hetkellä unelmoin sellaisesta vyötärölle kiinnitettävästä taskuessusta, mihin saisin namit ja muun tavaran, kun lähdetään ulos. Nameja on mukana, jos tarvitsee käskeä jättämään asia/tavara/haju. Joskus myös otan kontaktitreeniä kesken lenkin, jos Ruska jää pohtimaan asioita filosofisesti.

Semmoisia terveisiä tällä kertaa. Toivottavasti postaustahtini paranee, jos oikein kovasti yritän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!